08.04.2009

Etapa minut cu minut...


  Imi amintesc,copil fiind,cum urmaream meciurile de fotbal din campionatul nostru… In fata blocului,cu prietenii, la cate un aparat de radio,la care de cele mai multe ori adaptam un difuzor mai puternic,urmaream “etapa minut cu minut”…comentata printre altii de exuberantul Ilie Dobre,olteanul Sebastian Domozina,Minoiu si ceilalti.. Era un motiv de sarbatoare intre noi,baietii,sa urmarim transmisia radiofonica,si dupa comentariile auzite sa ne imaginam cum a decurs o anumita faza,cum s-a marcat un anume gol sau  chiar ce culori aveau tricourile jucatorilor… Amintiri…

  Diseara ma uit la meci.. Universitatea Craiova (echipa cu performantele careia am crescut,desi nu sunt din Craiova) intalneste Dinamo… Imi doresc sa iasa cum vreau ,sa vad un meci pe cinste si sa nu-mi mai imaginez ce inseamna… “gazdele in tricouri albastre,jambiere in dungi,iar in tribune aproximativ 20 mii de spectatori”…desi era deliciul nostru  in copilarie.

  Alaturi este o fotografie de la un meci  Universitatea Craiova-Dinamo (anul 1973) ,cand fotbalul nu doar se manca, ci se bea si din damigeana. 

3 comentarii:

Anonim spunea...

3-0 pentru Dinamo, am zis.

ix spunea...

daaaa....asa mai am si eu cate un vis frumos. Dar azi va fi cu totul altfel.

Anonim spunea...

mda, am supt-o cu patos.

 

capodopere® All rights reserved.
by www.blogspot.com

Statistici web