23.07.2009

Emsi Hummer...


Un barbat din Olt a mancat cirese cu tot cu samburi, s-a constipat si s-a gandit sa-si bage un ciocan in fund ca sa sparga samburii! Barbatul a apelat la o metoda pe cat de haioasa pe atat de crunta, ca sa scape de constipatie. Omul a stat trei zile cu doua ciocane in anus, pe care si le-a introdus singur, in incercarea disperata de a ajunge la toaleta, a anuntat, marti, Pro TV.




Barbatul a povestit ca era beat si a mancat aproape un kilogram de cirese, cu tot cu samburi. "M-am constipat si am bagat un ciocan, sa sparg samburii", a explicat el. Manevra n-a avut nici un rezultat, asa ca olteanul s-a gandit sa o repete. A mai legat un ciocan de o ata si l-a introdus si pe acesta in rect. Ata s-a rupt, iar ciocanul a alunecat inspre abdomenul barbatului. Intrebat cum de a reusit o asemenea performanta, cand exista atatea alte mijloace anti-constipatie, barbatul a declarat ca era beat si nu stie ce-a gandit dar, oricum: "Cu grija, puteam sa bag si mai multe ciocane", a mai spus omul.

Trei zile a stat cu ciocanele in fund pana i s-a facut rau si a fost transportat la spital, in stare grava. Dupa o operatie extrem de dificila, barbatul a scapat de ciocane si acum se afla intr-o stare buna.


Un comentariu:

Antonio spunea...

De stiri din acest blog cu cea mai mare colectie de brazilian şi internaţionale ziare
Video-uri de ştiri TV în direct din portugheză, TVAljazira, Mexic TvAzteca CNN în engleză şi spaniolă, Reuters News vizitaţi blogul nostru şi se bucură de link-uri fără a trebui să merg să căutaţi pe internet sunt mereu în schimbare în fiecare zi hugs la toţi prietenii şi internet poveste colaborare cu scopul de prieteni şi de toate de tine bloggers blog-ul nostru, care vă vor ajuta să crească, pentru că blog-ul nostru Nimeni nu în parte, obiectivul nostru este să vă lăsaţi de bine informat cu privire la ceea ce se întâmplă în Brazilia şi în străinătate şi, de asemenea,
Recompensaţi-l pentru a vizita de un cadou pe care le cunosc şi hugs intotdeauna inapoi la toti prietenii.


http://noticiasjornaistv.blogspot.com/
http://curiosidadesdoplantaterra.blogs.sapo.pt/

Tratdutor Google

 

capodopere® All rights reserved.
by www.blogspot.com

Statistici web