02.06.2009

Ce-si face omul cu mana lui...e bine facut...



 
  Un controlor din Iasi s-a amendat singur pentru a-si face norma de amenzi impusa de sefi.
Cand i s-a verificat chitantierul de amenzi, conducerea a observat ca acesta se amendase singur, desi asa ceva nu se face, informeaza Buna Ziua Iasi.
 In prezent, controlorul Claudiu Surcica se afla in litigiu cu unitatea la care a lucrat, iar luni judecatorii de la Tribunalul Iasi i-au dat castig de cauza intr-un dosar in care acesta solicita anumite drepturi banesti de la RATP. 
  Surcica a mai castigat un proces impotriva societatii de transport public in martie 2009. Atunci, acesta a reusit sa anuleze un ordin prin care controlorii erau nevoiti sa dea cel putin doua amenzi pe zi. Claudiu Surcica este fost campion national la box, in anul 1996, si in 2006 s-a angajat la RATP pe functia de controlor.
  "Timp de peste doi ani de zile nu am avut nici o abatere disciplinara si nu am fost prins cu nici o ilegalitate. Tot conflictul dintre mine si conducerea RATP a pornit in momentul in care a fost elaborat un regulament prin care noi, ca si controlori, trebuia sa dam cel putin 40 de amenzi pe luna de fiecare. 
  Eu nu am fost de acord cu acest regulament pentru ca eram pus sa jefuiesc oamenii batrani sau copiii care nu-si plateau biletul. Scopul controlorilor este acela de a preveni circulatia fara bilet, nu de a-i vana pe cei care nu-si cumpara bilet", a declarat acesta.

Niciun comentariu:

 

capodopere® All rights reserved.
by www.blogspot.com

Statistici web