04.05.2009

Jurnalul meu...by Elena Udrea



  Pentru ca au trecut cam 60 de zile de cand sunt ministreasa,si pentru ca la bun inceput am crezut ca sunt la camera ascunsa (nu credeam,eu care sunt avocata,sa am treaba cu turismul)...m-am hotarat,intr-un tarziu,sa-mi fac un jurnal de ministra (sau cum s-o scrie). Am vrut sa-l numesc ‘jurnal de bord’,dar ca sa nu se interpreteze…o sa-l intitulez simplu: “jurnalul meu…by Elena Udrea,varianta primavara-vara”(sau “sunt buna,nu mai trebuie sa gandesc”…varianta pentru poporul roman).

   Sunt buna,chiar foarte buna in tot ceea ce fac.Uite,ma gandeam in mintea mea,de cand sunt la minister…toate ziarele au infiintat cate un department insarcinat cu urmarirea mea.Cica vrea poporul sa vaza cam ce face si cu ce se ocupa sexi-ministra (eu sunt asta).Foarte bine…daca asta vrea pleava…asta ii dau.

  Sunt buna si pentru ca la asta ma pricep cel mai bine…tot ce fac iese de la foarte bine in sus. De Paste am mers cu bicicleta,sa vada lumea ca sunt sportiva (desi am avut febra musculara 4 zile)…m-am imbracat in ie (bleah ce urat mirosea…si le-am zis slugoilor sa verifice inainte) ca sa fiu si populara(ordin de sus,deh).. Cam asta e,sunt prea tare…de 1 mai (care cica ar fi inceputul sezonului pe litoral) i-am facut praf! Am realizat un imn (nu eu personal,dar daca a fost ideea mea,se cheama ca e al meu)…super hit va fi in vara asta! Sunt pe val,ce mai…si la propriu si la figurat. O sa vina puhoi de lume (mai ales straini) pe litoral anul asta… Ce dracu sa caute la bulgari sau greci? Acum pe bune…care ministra din alte tari stie sa faca asa multe chestii si sa mai fie si buna(eu sunt asta)…Totul imi este foarte clar! Mai am cate ceva de facut ca sa-i dau gata de tot. De exemplu sa reusesc sa beau mai mult de 2 beri si sa promovez,cum se cuvine si Vama Veche (trebuie!),de dansat stiu,la bliard ma descurc,volei pe plaja…chestii d’astea,stiu!

  Mai greu o sa fie ca trebuie sa promovez Manastirile si Bisericile din Moldova…inca nu m-am hotarat,sa ma deghizez in maicuta sau  in icoana.. In Delta va fi simplu…am costum de pescar si barca.. O sa am o vara plina…plina de distractii. Daca nu voi mai scrie in jurnal…voi reveni la toamna mai in putere ca niciodata.. Sper ca mi-a luat piticu’(nu piticu’ porno) bilet la Depeche…

  Inchei cu o parere de rau… Stiu ca am aratat bine si calare,doar era un cal frumos,dar am uitat sa-i cer nr de telefon…  


     
                                                                             
                                                                                                                                  

Niciun comentariu:

 

capodopere® All rights reserved.
by www.blogspot.com

Statistici web