01.04.2009

E pe bune...

  UEFA anunta ca meciul Austria-Romania,programat initial azi,se va disputa vineri.Austria este lovita de un val de frig si zapada,lucru care face ca imposibila disputarea meciului.Daca vremea nefavorabila v-a continua,meciul se va juca la o alta data.

 Valentin Ceausescu,fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu,a declarat ca va candida la alegerile de anul acesta pentru Presedentia Romaniei. Inca nu se stie daca va candida din partea vreunui partid sau va candida independent.

   Grupul Renault va incepe la Pitesti productia unui model de autoturism care va costa 2800 euro,cu toate dotarile standard,lucru care va face ca aceasta masina sa devina cea mai ieftina masina din lume.

   Dan Diaconescu a vandut pachetul majoritar al OTV-ului,unor oameni de afaceri unguri.Se pare ca pretul este de 7 milioane de euro.Incepand de azi postul OTV nu va mai emite decat muzica si spoturi publicitare,pana la intrarea noii grile de programe.

  Dupa acordarea imprumutului de catre FMI si Banca Mondiala,produsele alimentare se vor ieftini  cu peste 50 la suta.La celelalte produse nu s-a stabilit,deocamdata, plafonul de ieftinire.


P.S. Azi e ziua mea de nastere. Multumesc celor care mi-au urat La multi ani!

 

Un comentariu:

Anonim spunea...

La multi ani si la multi bani!

 

capodopere® All rights reserved.
by www.blogspot.com

Statistici web