27.04.2009

Cutremurul ne-a lasat...fara replicaAm petrecut ca tot omul cutremurul...Neincredere,sperietura,albit la fata,toate cele... Ferice de cei care nu au simtit.
Dupa...comentarii ca tot cunoscatorul in ale fenomenului cu inca cativa vecini la fel de avizati in domeniu.Asta nu ar fi nimic,vorba aia...cateva discutii la un pahar de vorba pe marginea drumului si evenimentului tocmai petrecut nu fac rau nimanui.Pareri,vorbe,pariuri... Dar vine noaptea,se linistesc dicutiile intre prieteni...si apar la tv(ca de fiecare data dupa un eveniment inedit)expertii.De data asta,dupa expertii in fotbal,in gigi becali,in free gigi si in nikita,avem parte in experti si atotstiutori in cutremure.Se intrec care mai de care in informatii despre cum au petrecut cutremurul,unde erau,ce mancau,cum s-au manifestat animalele si soacrele,chiar si obiectele din casa.Aflam si lucruri interesante....cum ca papagalii sunt buni in astfel de situatii,sobolanii precum si unele specii de gandaci si furnici.Ni se mai spune ca nu tocul de la usa e bun pentru adapostire ci masa din bucatarie(musai cea din bucatarie).Si cand toate lucrurile mergeau bine chiar spre perfect...cei de la televiziuni...s-au recunoscut invinsi. Cutremurul respectiv nu a avut replica mult asteptata. Deja pregatisera o armata de experti in replici(un fel de replicarologi).
A trecut si asta....iar daca lucrurile merg bine,vom avea parte de un cutremur mare in 2010...taman bine pentru calificarea spre perfectiune a expertilor. Poate pana atunci imi dezvolt ferma de gandaci si fac un ban cinstit.
Hai...replici placute,si la mai mare !

Niciun comentariu:

 

capodopere® All rights reserved.
by www.blogspot.com

Statistici web