30.03.2009

Romania-Serbia 2-3...sau,victorieee,am infrant!



    Pregatire mare,meci mare,bere la rece,fistic,alune si toate celelalte… Inceput de meci…baietii mandri tare,imn “cantat”doar de cativa dintre ei… Se intra in meci,in atmosfera…..sticlele se golesc,alunele sunt gata…fluier de final,Victorieeee,am infrant! Ei si ce,de parca ar fi prima oara! Nu putem spune ca nu au vrut,nu si-au dorit victoria(de parca jucatorii  din Luxemburg sau Malta,nu-si doresc acelasi lucru de cate ori intra in teren)...ideea este ca nu au putut. Si nu mai pot de multa vreme(desi cred ca nu au putut niciodata,ci doar norocul a fost de partea lor). Trebuie sa traim cu gandul ca si fotbalul a intrat in normalitatea acestui popor(neputincios,si care asteapta ca doar norocul sa il ajute).

   Despre Piturca…nu vreau sa ma alatur celor care striga ca este doar vina lui,si ca ar trebui sa plece.Nu,nu e treaba mea.Doar ca el,daca nu ar fi un antrenor sentimental,care cheama constant la lot jucatori care nu prea au legatura cu meseria de fotbalist de echipa nationala,ar fi ramas in istoria fotbalului nostru ca un antrenor bunicel cu doua calificari la turnee finale…Pesemne ca daca nu ar fi avut cearta veche cu cei doi Gheorghe(Hagi si Popescu),acestia erau in continuare oameni de baza in echipa tricolora.Apropo,cu Max ce-a avut…sau n-a avut?

   Nu-i nimic…am avut un vis.Echipa Insulelor Feroe va castiga toate meciurile… uite asa! Sa moara si capra vecinului!

Un comentariu:

Anonim spunea...

pregatire mare, meci mare, bere chinezeasca si sorici, o aluna, o maslina, fluier final, sarbii si-au dorit mai mult victoria, marica: nu conteaza sa marc eu, conteaza sa castige echipa, terenul a fost de vina, asa ca si ei au tot doua picioare, dar mai bune, e greu fara chivu si mutu, dar ce, a jucat mutu?... in fine, ma las de meci si ma apuc de lupete la progesu' ca-i de viitor, maica!!!!

 

capodopere® All rights reserved.
by www.blogspot.com

Statistici web