18.03.2009

O bere chinezeasca...va rog!





Nu este nicio gluma.Intr-adevar,a aparut pe piata bere chinezeasca (se gaseste intr-un cunoscut hypermarket).Cine ar fi crezut? Asta nu ar fi o problema...ideea este ca fabrica producatoare functioneaza din anul 1903 (!!!).Mai mult ca sigur nu produce bere de atunci,deoarece aceasta bautura produsa de ei (impropriu numita bere) nu are nici macar gustul celei mai proaste beri la halba baute vreodata....de culoare nu are rost sa spun. Las amatorii sa descopere singuri...pretul unei astfel de cutii este de 1,35 lei... Hai noroc,si la mai mare!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Hai ca suntem tari, numai bere chinezeasca nu importam noi acum...! De parca la noi in tara nimic nu se mai fabrica, nimic nu se mai face, nimic nu mai stim... dar noi ce mai producem fratilor, doar consumam? Trantori, analfabeti, si indolenti. Civilizatia e departe si se pare ca ne ocoleste tot mai mult, sau noi pe ea, ne place in mocirla bag de seama :)

Anonim spunea...

Chiar daca zici ca-i naspa, io tot o incerc. am si io o ambitie: sa beau cate o sticla/cutie/halba din fiecare bere de pe pamant.......

ix spunea...

o sa cumpar o doza,o pastrez la rece si de ziua ta ti-o fac cadou ;)

Anonim spunea...

janos de motanos, sa nu uiti ce ai promis...

ix spunea...

neaparat...

 

capodopere® All rights reserved.
by www.blogspot.com

Statistici web